ua en ru

Бойовики обстріляли із заборонених мінометів Авдіївку, - штаб АТО

Бойовики обстріляли із заборонених мінометів Авдіївку, - штаб АТО Фото: ситуація в зоні АТО

Всього за минулу добу зафіксовано 35 ворожих обстрілів

За минулу добу бойовики 35 раз обстріляли позиції українських військових у зоні проведення антитерористичної операції. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

На Луганському напрямку зафіксовано 6 порушень режиму тиші. Під обстріл з гранатометів і стрілецької зброї потрапили Новоолександрівка, Новозванівка та Станиця Луганська.

На Маріупольському напрямку зафіксовано 23 порушення режиму тиші. В районі Мар'їнки, Водяного, Широкіно, Талаківки і Павлополя бойовики вели вогонь із стрілецької зброї, кулеметів і гранатометів. Крім того, за Широкіно вів вогонь снайпер, а по Зайцевому бойовики відкривали вогонь з БМП.

На Донецькому напрямку зафіксовано 6 обстрілів. Окупанти вели вогонь з мінометів 82-го і 120-го калібру і відкривали вогонь зі стрілецької зброї, кулеметів і гранатометів по Авдіївці. Також в Авдіївці вів вогонь снайпер.

Зведення прес-центру штабу АТО станом на 6.00 28 вересня 2016 року За минулу добу російсько-окупаційні війська 35 раз...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 27 вересня 2016 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що з початку 2016 року в зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донеччині загинули 168 українських військових.