ua en ru

Бойовики обстріляли сили АТО у Водяному з гранатометів та артилерії, - штаб

Бойовики обстріляли сили АТО у Водяному з гранатометів та артилерії, - штаб Фото: АТО на Донбасі (facebook.com/ato news)

Бойовики 11 разів обстрілювали сили АТО

Бойовики обстріляли сили антитерористичної операції (АТО) у Водяному (Донецька область) з гранатометів та артилерії. Про це йдеться у повідомленні штабу АТО у Facebook.

"На Донецькому напрямку найгарячіше було на Приазов’ї. Тут загарбники вели вогонь з 82-мм мінометів неподалік Широкиного, а з піхотного озброєння обстрілювали українські опорні пункти довкола Гнутового. Найпотужніший вогневий вплив противник здійснив по оборонцях Водяного. Спочатку окупанти у цьому районі прицільно стріляли з гранатометів різних типів та озброєння БМП, а згодом посилили тиск і випустили понад десять снарядів із артилерії калібру 122-мм", - йдеться у повідомленні.

Крім того, зазначається, що на Луганському напрямку зафіксовано дві збройні провокації. Так, бойовики обстріляли українські позиції поблизу Кримськогота Новозванівки.

Також бойовики обстрілювали позиції АТО біля шахти Бутівка, а також поблизу Мар’їнки, Красногорівки та Новотроїцького.

"Загалом, від опівночі, російсько-терористичні війська здійснили 11 прицільних обстрілів позицій сил АТО. Майже у кожному випадку наші бійці давали агресору адекватну відповідь", - йдеться у повідомленні.

#АТОподії #АТОречник #Donbas #spokesperson #statement Зведення Прес-центру штабу АТО станом на 18.00 12 грудня 2017 ро...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 12 грудня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що вчора у зоні АТО на Донбасі бойовики з "Градів" обстріляли Авдіївку.