ua en ru

Бойовики обстріляли сили АТО поблизу Кам’янки з гранатометів, - штаб

Бойовики обстріляли сили АТО поблизу Кам’янки з гранатометів, - штаб Фото: ЗСУ (facebook.com/28brigade)

Від початку доби зафіксовано 1 обстріл позицій Збройних сил України

Бойовики сьогодні, 15 січня 2017 року, обстріляли позиції сил антитерористичної операції (АТО) поблизу Кам’янки (Донецька область) з гранатометів. Про це йдеться у повідомленні прес-центру АТО у Facebook.

Як зазначають у штабі АТО, сьогодні напруга вздовж лінії розмежування ослабла, разом з тим повного дотримання перемир’я, з вини бойовиків досягти не вдалося.

"Від початку доби зафіксовано 1 обстріл позицій Збройних сил України. На Донецькому напрямку ворог з гранатометів різних видів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї вів вогонь по оборонцях Кам’янки. Українські військовослужбовці на провокації противника не піддалися і вогонь у відповідь не відкривали. На інших ділянках нашої оборони порушень режиму тиші не зафіксовано", - йдеться у повідомленні.

#АТОподії #АТОречник #Donbas #spokesperson #statement Зведення Прес-центру штабу АТО станом на 18.00 15 січня 2018 рок...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 15 січня 2018 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що за минулу добу, 14 січня, бойовики провели 6 прицільних обстрілів у зоні проведення АТО, двоє українських військовослужбовців поранені.