ua en ru

Бойовики обстріляли сили АТО на Світлодарській дузі з гранатометів, - штаб

Бойовики обстріляли сили АТО на Світлодарській дузі з гранатометів, - штаб Фото: українські військові (facebook.com/ato news)

Бойовики 7 разів обстрілювали сили АТО

Бойовики обстріляли позиції сил антитерористичної операції (АТО) на Світлодарській дузі з гранатометів. Про це йдеться у повідомленні штабу АТО у Facebook.

"Упродовж сьогоднішнього дня російсько-окупаційні війська продовжували обстріли позицій Збройних сил України зокрема й зі зброї забороненої мінськими домовленостями. На Луганському напрямку впродовж дня ворог декілька разів обстрілював оборонні укріплення сил АТО біля Кримського із 82-мм мінометів, гранатометів та легкого піхотного озброєння. На Світлодарській дузі під гранатометний вогонь потрапили захисники Луганського", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, на Донецькому напрямку найгарячіше було на Приазов’ї, де бойовики обстрілювали з мінометів позиції сил АТО поблизу Павлополя, а з гранатометів і великокаліберних кулеметів - неподалік Водяного.

"Загалом, від опівночі, російсько-окупаційні війська 7 разів порушили перемир’я. У більш ніж у половині випадків українські захисники давали окупантам адекватну відповідь", - йдеться у повідомленні.

Зведення Прес-центру штабу АТО станом на 18.00 23 листопада 2017 року Упродовж сьогоднішнього дня російсько-окупаційні ...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 23 листопад 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в зоні проведення антитерористичної операції (АТО) за минулу добу, 22 листопада 2017 року, в результаті бойових дій поранення і травми отримали шестеро українських військовослужбовців, загиблих немає.