ua en ru

Бойовики обстріляли сили АТО на всіх напрямках, - штаб

Бойовики обстріляли сили АТО на всіх напрямках, - штаб Фото: АТО на Донбасі

Бойовики 16 разів обстрілювали сили АТО

Бойовики обстріляли позиції сил антитерористичної операції (АТО) на Донбасі на всіх напрямках. Про це йдеться у повідомленні штабу АТО у Facebook.

"З опівночі і до 18:00 зафіксовано 16 випадків порушення режиму припинення вогню з боку російсько-окупаційних військ. На Маріупольському напрямку противник порушував “режим тиші” в районі Павлопіля, Широкиного, Старогнатівки, Мар’їнки, застосовувавши при цьому стрілецьку зброю", - йдеться у повідомленні.

Крім того, на Донецькому напрямку обстріли з боку бойовиків із гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї зафіксовано в районі Авдіївки, Кам’янки, Верхньоторецького та Зайцевого.

"На Луганському напрямку противник вдавався до збройних провокацій в районі Новоолександрівки та Новозванівки, де також застосовував стрілецьку зброю та кулемети. А по Новоолександрівці вів вогонь снайпер", - повідомляють у штабі.

Зведення прес-центру штабу АТО станом на 18.00 30 вересня 2016 року З опівночі і до 18.00 зафіксовано 16 випадків поруш...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 30 вересня 2016 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі за минулу добу, 29 вересня 2016 року, в результаті бойових дій загинули серед українських військовослужбовців немає, проте троє отримали поранення.