ua en ru

Бойовики обстріляли сили АТО на Луганському напрямку з гранатометів та кулеметів, - штаб

Бойовики обстріляли сили АТО на Луганському напрямку з гранатометів та кулеметів, - штаб Фото: АТО на Донбасі (flickr.com/ministryofdefenceua)

Бойовики протягом дня 1 раз обстрілювали сили АТО

Бойовики сьогодні, 6 березня 2018 року, обстріляли позиції сил антитерористичної операції (АТО) на Луганському напрямку з гранатометів та кулеметів. Про це йдеться у повідомленні прес-центру штабу АТО у Facebook.

"На лінії зіткнення знову не спостерігалося повного припинення вогню. Російсько-окупаційні війська продовжують порушувати перемир’я. Від початку доби зафіксовано один обстріл укріплень українських захисників. На Луганському напрямку противник з гранатометів та великокаліберних кулеметів вів вогонь по опорних пунктах сил АТО у районі населеного пункту Луганське", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, внаслідок обстрілу ніхто із українських військових не постраждав.

#АТОподії #АТОречник #Donbas #spokesperson #statement Зведення Прес-центру штабу АТО станом на 18.00 6 березня 2018 ро...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 6 березень 2018 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в зоні проведення антитерористичної операції (АТО) за минулу добу, 5 березня 2018 року, поранено одного українського військовослужбовця.