ua en ru

Бойовики обстріляли сили АТО з гранатометів, поранено 3 українських військових, - штаб

Бойовики обстріляли сили АТО з гранатометів, поранено 3 українських військових, - штаб Фото: український військовий (facebook.com/ato news)

Бойовики продовжили обстріли українських позицій на Приморському та Донецькому напрямках

Бойовики сьогодні протягом дня, 30 вересня 2017 року продовжили обстріл наших позицій на Приморському та Донецькому напрямках. В результаті обстрілу поранено 3 українських військових, прес-центр штабу АТО Facebook.

Повідомляється, що з початку доби противник тричі відкривав вогонь з різних видів гранатометів і стрілецької зброї за українським бійцям на південно-східних околицях Авдіївки. Під час цих обстрілів, о 12.45, двоє наших бійців отримали бойові травми. З цієї зброї проросійські найманці вночі били недалеко від шахти "Бутівка". Близько 12:00, в результаті ворожого обстрілу укріплень сил АТО в районі Пісків, отримав поранення один український військовослужбовець.

На Приморському напрямку напруга зберігалася в районі Водяного, бойовики тричі застосовували гранатомети і великокаліберні кулемети. Також, сьогодні під вогнем виявилися наші опорні пункти поблизу Богданівки і Широкіно.

Також зазначається недотримання противником мирних домовленостей, бойовики продовжують гальмувати процес відновлення інфраструктури Донбасу. На даний момент термінового ремонту потребує зміцнення протиаварійного захисту дамби на фенольному заводі в Новгородске та газопроводи-відводи у Мар'їнці та Кримському.

Нагадаємо, раніше Генерального штабу Збройних сил України Віктор Муженко повідомив, що небезпека відновлення інтенсивних бойових дій в зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі зберігається.