ua en ru

Бойовики обстріляли сили АТО на Луганському напрямку з гранатометів, - штаб

Бойовики обстріляли сили АТО на Луганському напрямку з гранатометів, - штаб Фото: український військовий (facebook.com/ato news)

Бойовики двічі обстрілювали сили АТО

Бойовики обстріляли сили антитерористичної операції (АТО) на Луганському напрямку з гранатометів. Про це йдеться у повідомленні прес-центру штабу АТО у Facebook.

"Ситуація у районі проведення АТО залишається тривожною та нестабільною. Попри зменшення кількості та інтенсивності обстрілів із вини російсько-окупаційних військ, повного дотримання режиму припинення вогню вздовж лінії розмежування сторін немає", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, бойовики продовжують здійснювати обстріли позицій Збройних сил України, намагаючись втягнути сили АТО у бойові протистояння.

Загалом, від опівночі у зоні АТО зафіксовано 2 обстріли українських позицій, обидва - на Луганському напрямку.

"До обіду ворог з гранатометів обстріляв підступи до Катеринівки, а у післяобідню пору з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї оборонців Кримського", - йдеться у повідомленні.

Зведення Прес-центру штабу АТО станом на 18.00 22 листопада 2017 року Ситуація у районі проведення АТО залишається трив...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 22 листопад 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі за минулу добу, 21 листопада 2017 року, в результаті бойових дій загиблих і поранених серед українських військовослужбовців немає.