ua en ru

Бойовики обстріляли позиції ВСУ поблизу Авдіївки із гранатометів, - штаб АТО

Бойовики обстріляли позиції ВСУ поблизу Авдіївки із гранатометів, - штаб АТО Фото: бойовики (youtube screenshot/RafaVideoart channel)

З початку доби в зоні АТО обстановка залишалася відносно спокійною

Бойовики обстріляли позиції Збройних сил України (ЗСУ) поблизу населеного пункту Авдіївка Донецької області з гранатометів. Про це повідомляє прес-центр штабу антитерористичної операції (АТО) в Facebook.

"З початку доби в зоні АТО обстановка залишалася відносно спокійною. Як і вчора, в світлий час доби бойовики майже припинили обстріл українських позицій. А з 5 випадків відкриття вогню з боку бойовиків, які зафіксовані з півночі, два обстріли характеризуються як неприцільні", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-центру, на Приморському напрямку вночі та вранці бойовики неприцільно били по українських позиціях зі стрілецької зброї і гранатомета поблизу Старогнатовки і Водяного.

Крім того, в Донецькій області близько 6 ранку бойовики відкривали вогонь з різних видів гранатометів і великокаліберних кулеметів по українських укріпленнях в околицях Авдіївки. Майже в цей же час найманці били з великокаліберних кулеметів в районі Опитного.

У Луганській області незаконні проросійські формування застосовували міномет калібру 82 міліметри біля станції Донець.

"Суворо дотримуючись мирних домовленостей, з початку доби сили АТО вогонь у відповідь не відкривали", - резюмували в прес-центрі.

#АТОподії Зведення прес-центру штабу АТО станом на 18.00 13 вересня 2017 року Від початку доби у районі проведення АТО...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 13 вересня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в зоні АТО на Донбасі за минулу добу в результаті бойових дій двоє українських військовослужбовців отримали поранення, загиблих немає.