ua en ru

Бойовики обстріляли позиції сил АТО в Авдіївці з артилерії

Бойовики обстріляли позиції сил АТО в Авдіївці з артилерії Фото: російсько-окупаційні війська обстріляли сили АТО в Авдіївці

Всього за минулу добу російсько-окупаційні війська 40 разів відкривали вогонь по українським військовим

В Авдіївці бойовики застосували проти українських військових ствольну артилерію калібру 122 мм. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на своїй сторінці в Facebook.

Всього за минулу добу російсько-окупаційні війська 40 разів відкривали вогонь по позиціях сил АТО.

Крім Авдіївки, на Донецькому напрямку зафіксовано 13 випадків відкриття вогню у бік українських позицій. Зокрема, бойовики обстріляли Луганське з кулеметів, а Зайцеве з мінометів калібру 120, гранатометів, кулеметів і стрілецької зброї.

На Маріупольському напрямку відбулося 24 випадки порушення режиму тиші. Так, у Гнутовому, Водяному і Гранітному терористи здійснили обстріл сил АТО з кулеметів великого калібру, гранатометів і стрілецької зброї, а в районах Красногорівки, Мар'їнки, Павлополя - із зенітних установок, кулеметів, мінометів калібру 82 мм. Поблизу Широкіного тривали обстріл з мінометів калібрів 120 мм і 80 мм, гранатометів і стрілецької зброї.

Також зафіксовано 3 провокації проти українських військових на Луганському напрямку. В районі Новоолександрівка бойовики відкривали вогонь з кулеметів, мінометів калібру 82 мм, а в Станиці Луганській по силам АТО вели вогонь ворожі снайпери і гранатометники.

Зведення прес-центру штабу АТО станом на 6.00 25 жовтня 2016 року За минулу добу російсько-окупаційні війська 40 разів ...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 24 жовтня 2016 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що ДНР і ЛНР пропонують ще 7 ділянок для розведення сил на Донбасі.