ua en ru

Бойовики обстріляли позиції ЗСУ з гранатометів та стрілецької зброї

Бойовики обстріляли позиції ЗСУ з гранатометів та стрілецької зброї Фото: АТО на Донбасі

В селищі Первомайське продовжується ремонт водогону

Бойовики обстріляли позиції Збройних сил України (ЗСУ) у зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі з гранатометів та стрілецької зброї в районі в районі населеного пункту Зайцево. Про це повідомляє штаб АТО у Facebook.

"День, 27 жовтня у зоні проведення АТО минув неспокійно - терористи відкрили вогонь по нашим позиціям з гранатометів та стрілецької зброї в районі населеного пункту Зайцево", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, група офіцерів цивільного військового співробітництва передала гуманітарну допомогу з одягом та взуттям від небайдужих громадян України для мешканців Комінтерново. Передачу допомоги здійснили на нейтральній території.

"В селищі Бердянське підрозділи ЦВС допомогли вивезти власникам пансіонату "Алиє паруса" власні речі та майно. Більше місяця така робота ведеться і у Пісках. За цей час військові допомогли вивезти особисті речі більш ніж 30 родинам населеного пункту. В селищі Первомайське продовжується ремонт водогону", - йдеться у повідомленні.

День, 27 жовтня у зоні проведення АТО минув неспокійно - терористи відкрили вогонь по нашим позиціям з гранатометів та с...

Posted by Прес-центр АТО on 27 октября 2015 г.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в зоні АТО за добу загинув один військовий.