ua en ru

Бойовики обстріляли Красногорівку із заборонених мінометів і зенітної установки

Бойовики обстріляли Красногорівку із заборонених мінометів і зенітної установки Фото: українські військові в зоні АТО

Всього за добу зафіксовано 50 ворожих обстрілів

За минулу добу бойовики 50 раз обстріляли позиції українських військових у зоні проведення АТО. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

У Павлополі, Новотроїцькому, Богданівці, Новомихайлівці і Мар'їнці бойовики застосували стрілецьку зброю і гранатомети. По Широкіному і Зайцевому вели вогонь з мінометів калібру 82 мм, озброєння БМП, а Красногорівку ворог обстріляв із зенітних установок, кулеметів, мінометів 82 і 120 калібрів. У районах Водяного і Гнутово окупанти, крім мінометів обох калібрів, застосували ствольну артилерію калібру 122 мм.

На Донецькому напрямку відбулося 10 випадків відкриття вогню у бік українських позицій. Піски потрапили під обстріл з гранатометів, а Луганське - з кулеметів і мінометів калібру 82 мм. В Зайцево крім гранатометів і стрілецької зброї було використано міномети калібру 120 мм, а в Авдіївці - міномети обох калібрів, кулемети, гранатомети і стрілецьку зброю.

На Луганському напрямку відбулося 9 провокацій проти сил АТО. У районах Новозванівки, Балки Кошарної, Новоолександрівки і Новотошковского супротивник використовував гранатомети, кулемети і стрілецьку зброю, на околиці Станиці Луганській - кулемети.

Зведення прес-центру штабу АТО станом на 6.00 8 листопада 2016 року За минулу добу російсько-окупаційні війська 50 разі...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 7 листопад 2016 р.

Нагадаємо, в зоні АТО за добу поранено 5 українських військових, загиблих немає.