ua en ru

Бойовики обстрілюють сили АТО з гранатометів, великокаліберних кулеметів і САУ

Бойовики обстрілюють сили АТО з гранатометів, великокаліберних кулеметів і САУ Фото: українські військові

Всього за добу було зафіксовано 37 обстрілу бойовиків

Бойовики протягом вчорашнього дня обстрілювали сили антитерористичної операції (АТО) з гранатометів, великокаліберних кулеметів і самохідної артилерійської установки (САУ). Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО в Facebook.

"Ситуація в зоні проведення АТО залишається напруженою. Ворог продовжує обстріл, незважаючи на домовленості про перемир'я. По наших позиціях поблизу Мар'їнки бойовики вели вогонь з гранатометів і стрілецької зброї. На Светлодарской дузі проросійські бандити обстріляли наші опорні пункти біля Майорського і Погоди", - йдеться в повідомленні.

Крім того, в районі донецького аеропорту бойовики вели провокаційний вогонь по позиціях українських Збройних сил неподалік Пісків, Досвідченого і шахти " Бутівка. Біля Луганського було застосовано БМП, а на маріупольському напрямку бойовики з великокаліберних кулеметів обстріляли Широкіно.

"По позиціях сил АТО неподалік Старогнатовки проросійські найманці відкрили вогонь із самохідної артилерійської установки. Загалом упродовж минулої доби окупанти 37 разів обстрілювали опорні пункти сил АТО", - додали в штабі.

Зведення прес-центру штабу АТО станом на 06:00 годину 23 січня 2016 року:Ситуація в зоні проведення АТО залишається на...

Опубликовано Прес-центр штабу АТО 22 января 2016 г.

Нагадаємо, за час проведення антитерористичної операції (АТО) збитки Донецької області досягли 5,4 млрд гривень.