ua en ru

Бойовики вночі обстріляли Щастя з гранатометів, - Москаль

Бойовики вночі обстріляли Щастя з гранатометів, - Москаль Фото: Геннадій Москаль

Інформації про постраждалих поки немає

Проросійські бойовики минулої ночі обстріляли місто Щастя Луганської області з гранатометів. Про це йдеться в повідомленні прес-служби голови Луганської ОДА Геннадія Москаля.

"На місцевості між Кримським (яке контролюється Україною) і Сокольниками (окуповані так званими "козаками") в результаті обстрілу розбите водонапірна споруда. Протягом ночі бойовики кілька разів обстрілювали р. Щастя з гранатометів. В обох випадках інформації про поранених або загиблих не надходило", - сказано в повідомленні.

Також вчора ввечері і вночі околиці Станиці Луганської та прилеглі села обстріляли з мінометів. "Вогонь вівся з правого берега Сіверського Дінця, окупованого самопроголошеної ЛНР. Інформації про постраждалих мирних жителів або військових немає, однак міни пошкодили лінії електропередач, внаслідок чого протягом ночі районний центр залишився без електроенергії. На ранок (станом на 10 годин) ремонтники усунули пошкодження і відновили світло", - повідомили в прес-службі глави ЛОДА.

В інших традиційно гарячих точок, як наголошується, дотримувався режим бойової тиші.

Нагадаємо, напередодні повідомлялося, що в районі Щастя затримані двоє російських спецназівців із Самари - Олександр Александров Євген Єрофєєв. Зараз вони знаходяться в Києві.