ua en ru

Бойовики з ночі 20 разів порушили "режим тиші", - штаб АТО

Бойовики з ночі 20 разів порушили "режим тиші", - штаб АТО Фото: Бойовики

Бойовики на Донбасі з ночі 20 разів порушили "режим тиші". Про це йдеться в повідомленні прес-центру антитерористичної операції (АТО) на Facebook.

"20 квітня в зоні проведення антитерористичної операції російсько-терористичні війська активізували обстріл наших позицій. Загалом, з опівночі до 18 годин уздовж лінії розмежування незаконні збройні формування 20 разів порушили режим тиші, застосовуючи в основному стрілецьку зброю", - йдеться в повідомленні.

Зокрема, за даними штабу, найбільш інтенсивний вогонь бойовики вели біля Авдіївки. 5 разів піддавалися обстрілу позиції сил АТО в районі населеного пункту Піски.

"Неподалік від селища Широкіно незаконні збройні формування двічі обстрілювали позиції українських військ з мінометів калібру 82 міліметри, а також з снайперської гвинтівки і стрілецької зброї", - йдеться в повідомленні.

У Луганській області бойовики обстріляли український опорний пункт в районі населеного пункту Щастя з протитанкового гранатомета і снайперської гвинтівки.

За даними штабу, обстріли населених пунктів за зазначений період не відбулося.

20 квітня у зоні проведення Антитерористичної операції російсько-терористичні війська активізували обстріли наших позиці...

Posted by Прес-центр АТО on 20 квітня 2015 р.

Нагадаємо, як повідомляв штаб, в зоні проведення АТО в Донецькій і Луганській областях за минулу добу загиблих і поранених серед українських військовослужбовців немає.