ua en ru

Бойовики нанесли артудар по селищу біля Попасної, загинув мирний житель

Бойовики нанесли артудар по селищу біля Попасної, загинув мирний житель Фото: бойовики на Донбасі (facebook.com-abazia)

У Луганській області противник обстріляв Врубівку

Вранці 24 серпня проросійські бойовики на Донбасі нанесли артилерійський удар по селищу Врубівка Луганській області, в результаті обстрілу загинув мирний житель. Про це у Facebook повідомив голова Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз.

За його словами, сьогодні вранці в результаті артилерійського обстрілу селища Врубівка Попаснянського району загинув мирний житель. Також в результаті артобстрілу пошкоджена школа і чотири двоповерхові будинки

"Снаряд влучив прямо в будинок, де жила сім'я загиблого. Чоловік 1983 року народження помер від отриманих поранень. У нього залишилася дружина і двоє дітей", - повідомив Гарбуз.

На місці інциденту працюють рятувальники і поліція. Гарбуз додав, що противник продовжує загострювати ситуацію по всьому Луганському напрямку, особливо біля Кримського.

Бойовики нанесли артудар по селищу біля Попасної, загинув мирний жительБойовики нанесли артудар по селищу біля Попасної, загинув мирний житель

Нагадаємо, раніше прикордонники показали наслідки обстрілу КПВВ "Майорське". Відзначимо, на даний момент пункт пропуску закритий.

Крім того, за минулу добу на Донбасі загинули п'ятеро військових. Ще семеро військовослужбовців в результаті бойових дій отримали поранення. Важкі бої сталися на Луганському напрямку в районі населеного пункту Кримське.