ua en ru

Бойовики на Донбасі збільшили кількість обстрілів населених пунктів, - прес-центр АТО

Бойовики на Донбасі збільшили кількість обстрілів населених пунктів, поруч з якими розташовані позиції сил антитерористичної операції.

Бойовики на Донбасі збільшили кількість обстрілів населених пунктів, поруч з якими розташовані позиції сил антитерористичної операції. Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО в Facebook.

"Слід зазначити, що бандити збільшили кількість обстрілів по мирних населених пунктах, поруч з якими розташовані позиції українських військ. Ці провокації чиняться з метою дискредитації сил АТО і залякування населення Донбасу. Зокрема, бандити обстріляли населені пункти Орлівка, Велика Кринка, Курахове. В результаті бандитських вогневих ударів є загиблі та поранені серед мирного населення", - йдеться в повідомленні.

При цьому, як наголошується, кількість обстрілів бойовиками позицій сил АТО значно зменшилася за минулу добу.

"Бойовики в основному ведуть вогонь по блокпостам та опорним пунктам з мінометів, а також з артилерії і реактивних систем залпового вогню, танків і стрілецької зброї", - зазначається в повідомленні.

Сили АТО продовжують утримувати зайняті позиції.

Нагадаємо, з квітня 2014 р. українські влади проводять антитерористичну операцію на Донбасі проти проросійських сепаратистів і бойовиків. З 5 вересня 2014 р. там оголошено перемир'я.