ua en ru

Бойовики контролюють село, де вибухнув автомобіль ОБСЄ, з початку воєнних дій, - МВС

Бойовики контролюють село, де вибухнув автомобіль ОБСЄ, з початку воєнних дій, - МВС Фото: у МВС прокоментували вибух автомобіля ОБСЄ на Донбасі

Вибух автомобіля ОБСЄ на Донбасі стався в селі Пришиб

Проросійські бойовики контролюють село Пришиб, де стався вибух автомобіля ОБСЄ, з початку військових дій на Донбасі в 2014 році. Про це на своїй сторінці в Twitter повідомив спікер Міністерства внутрішніх справ України Артем Шевченко.

"Село Пришиб в Луганській області, де був підірваний патруль СММ ОБСЄ, перебувало під контролем сепаратистів з моменту початку війни в Україні в 2014 році", - написав Шевченко.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що, коментуючи вибух автомобіля ОБСЄ на Донбасі, президент України Петро Порошенко заявив, що українська сторона засуджує всі форми постійного перешкоджання бойовиками роботі Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ.

Відзначимо, в результаті вибуху автомобіля ОБСЄ на Донбасі загинула одна людина (громадянин США), двоє членів місії доставлені в лікарню.

Патруль ОБСЄ, що складається з 6 чоловік та 2 бронемашин потрапив в інцидент під час патрулювання в районі населеного пункту Пришиб в Луганській області.