ua en ru

Бойовики з чотирьох танків обстріляли позиції сил АТО в донецькому аеропорту, - прес-центр АТО

Бойовики сьогодні, 2 жовтня 2014 р, у другій половині дня з чотирьох танків та зенітних установок обстріляли позиції сил антитерористичної операції (АТО) в донецькому аеропорту.

Бойовики сьогодні, 2 жовтня 2014 р, у другій половині дня з чотирьох танків та зенітних установок обстріляли позиції сил антитерористичної операції (АТО) в донецькому аеропорту. Про це повідомляє прес-центр антитерористичної операції (АТО) на офіційній сторінці в Facebook.

"У другій половині дня бойовики з озброєння чотирьох танків та зенітних установок ЗУ-23-2 обстріляли наші позиції в Донецькому аеропорту, штурмовали опорний пункт в районі Невельського", - йдеться ц повідомленні.

Всього за сьогодні, за оперативним зведенням станом 17:30, непідконтрольні збройні формування двічі штурмовали позиції українських силовиків на території Донецького аеропорту.

"У другому випадку бойовики за підтримки двох танків намагались прорвати оборону стратегічного об'єкту", - йдеться у повідомленні.

Згідно з повідомленням, під вогневі нальоти потрапили українські підрозділи в районі населених пунктів Нікішино та Чернухіно. Бойовики вели обстріли наших позицій в районі Щастя, Смелоє, Трудовськое, Новоорловка, Рідкодуб, Невельскоє, кургану Могила Гостра.

"В районі Старогнатівки українські військовослужбовці завадили прориву диверсійно-розвідувальної групи. Під прикриттям мінометного вогню 16 бойовиків були вимушені відступити", - повідомляють у прес-центрі АТО.

Ситуація навколо Маріуполя залишається стабільною та контрольованою силами АТО.

Нагадаємо, сьогодні вранці прес-центр АТО повідомляв, що сили АТО відбили другу за день атаку бойовиків на донецький аеропорт.