ua en ru

Бойовики з гранатометів обстріляли Золоте-4

Бойовики з гранатометів обстріляли Золоте-4 Ілюстративне фото (Facebook/Bogdan Taranin)

В результаті обстрілу цивільні не постраждали

Українська сторона Спільного центру з контролю та координації зафіксувала факти обстрілу населеного пункту Золоте-4 з боку російсько-окупаційних сил на Донбасі. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на сторінку операції Об'єднаних сил у Facebook.

Як повідомили в СЦКК, обстріл Золотого-4 стався у четвер, 27 червня, близько 5-ї години ранку. Бойовики з напрямку населеного пункту Золоте-5 вели обстріл із станкового протитанкового гранатомету.

Зазначається, що внаслідок обстрілу було зруйновано дах та пошкоджено вікна, фронтон стіни і паркан житлового будинку. Також було зафіксовано вирву від розриву ще однієї гранати на автомобільній дорозі.

"Російсько-окупаційні війська вкотре продемонстрували ігнорування мінських домовленостей та зухвале ставлення до мирного населення", - наголосили у відомстві.

Бойовики з гранатометів обстріляли Золоте-4

Нагадаємо, 28 червня російські найманці 32 рази відкривали вогонь по позиціям українських військових в зоні проведення операції Об'єднаних сил. Відповідь на ці дії з української сторони спричинила втрати у лавах противника. Українські військові ліквідували трьох бойовиків, та ще стільки ж поранили.

РБК-Україна писало, що бойовики обстріляли житлові будинки в Авдіївці. Інформація про обстріли надійшла 27 червня близько 04:40 години від місцевих мешканців. Постраждалих та поранених серед мирного населення немає.