ua en ru

Бойовики з гранатометів обстріляли сили АТО на Світлодарській дузі, - штаб

Бойовики з гранатометів обстріляли сили АТО на Світлодарській дузі, - штаб Фото: українські військові (facebook.com/ato news)

Бойовики 7 разів порушили перемир'я

Бойовики протягом дня, 24 листопада, 7 раз обстріляли позиції сил антитерористичної операції (АТО). Про це йдеться в повідомленні штабу АТО Facebook.

"Оперативна обстановка у районі проведення АТО залишається контрольованою українською армією. Незважаючи на загальне зниження кількості обстрілів, дотримання режиму припинення вогню немає", - йдеться у повідомленні штабу.

Так, на Луганському напрямку ворог кілька разів обстрілював оборонні укріплення сил АТО у селища Новолуганское з озброєння БМП, гранатометів і стрілецької зброї. На Світлодарській дузі під вогонь з легкого піхотного озброєння потрапили захисники Луганського.

На Донецькому напрямку з гранатометів ворог бив неподалік Гнутово, а з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї - поблизу Верхнеторецка.

Повідомляється, що піхотне озброєння бойовики застосовувала в передмісті Мар'їнки. Також в цьому районі українських військовослужбовців обстрілював снайпер. На підступах до Кам'янці бойовики вели вогонь з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

"Загалом, від півночі, російсько-окупаційні війська 7 разів порушили перемир'я. У двох випадках наші захисники давали окупантам адекватну відповідь", - йдеться у повідомленні штабу АТО.

Нагадаємо, раніше в результаті обстрілу бойовиками на Донбасі за попередніми даними загинули 5 військовослужбовців, 4 поранені.