ua en ru

Бойовики з гранатометів обстріляли сили АТО на Луганському напрямку, - штаб

Бойовики з гранатометів обстріляли сили АТО на Луганському напрямку, - штаб Фото: український військовий (twitter.com-nolanwpeterson)

Бойовики 8 разів обстрілювали сили АТО

Бойовики на Донбасі сьогодні, 1 вересня 2017 року, з гранатометів обстріляли сили антитерористичної операції (АТО) на Луганському напрямку. Про це йдеться у повідомленні штабу АТО у Facebook.

"На Луганському напрямку гранатомети ворога працювали на підступах до Кримського та Жовтого. На Приморському напрямку упродовж дня зберігалася тиша", - йдеться у повідомленні.

Крім того, зазначається, що найбільш неспокійно було на Донецькому напрямку, де в районі Авдіївської промзони бойовики тричі обстрілювали позиції ЗСУ зі стрілецької зброї. Також тутбойовики обстріляли українські укріплення в районі шахти Бутівка та Зайцевого.

Разом з тим, зазначається, що сьогоднішній день у зоні АТО пройшов відносно спокійно, загалом бойовики 8 разів обстрілювали сили АТО.

"День знань - перший день нового навчального року - пройшов у районі проведення АТО відносно спокійно. З опівночі російсько-окупаційні угруповання не застосовували міномети та інше важке озброєння. А 8 обстрілів, що зафіксовані, мали провокативний характер", - йдеться у повідомленні.

#АТОподії Зведення прес-центру штабу АТО станом на 18.00 1 вересня 2017 року День знань - перший день нового навчального...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 1 вересня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в зоні АТО на Донбасі за минулу добу, 31 серпня 2017 року, в результаті бойових дій загиблих і поранених серед українських військовослужбовців немає.