ua en ru

Бойовики з гранатометів та великокаліберних кулеметів обстріляли Піски

Бойовики з гранатометів та великокаліберних кулеметів обстріляли Піски Фото: АТО на Донбасі

Продовжуються роботи військових саперів у Сватовому

Бойовики з гранатометів та великокаліберних кулеметів обстріляли позиції сил антитерористичної операції (АТО) на Донбасі у населеному пункті Піски. Про це йдеться у повідомленні штабу АТО у Facebook.

"Сьогодні у зоні проведення АТО знову відбувалися обстріли наших позицій. Російсько-терористичні найманці, як і день тому, відкрили вогонь по населеному пункту Піски, використовуючи гранатомети та великокаліберні кулемети. Обстріли тривали з 11:10 до 11:40", - йдеться у повідомленні.

Також повідомляється, що продовжуються роботи військових саперів у Сватовому. Фахівці з розмінування працюють всередині складу РАО. Загалом на цю годину знешкоджено близько 700 вибухонебезпечних предметів.

Відзначається, що за сприяння підрозділів ЦВС до військових, які несуть службу на передовій було завезено гуманітарну допомогу у вигляді будівельних матеріалів, білизни та продуктів харчування.

Сьогодні у зоні проведення АТО знову відбувалися обстріли наших позицій. Російсько-терористичні найманці, як і день тому...

Posted by Прес-центр АТО on 1 ноября 2015 г.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що ніч у зоні АТО пройшла без порушень перемир'я.