ua en ru

Бойовики готують теракти на Донбасі з метою дискредитації України, - розвідка

Бойовики готують теракти на Донбасі з метою дискредитації України, - розвідка Фото: бойовики на Донбасі (strelkov.info)

Розвідка повідомила подробиці про теракти в Луганську

Бойовики готують теракти на контрольно-пропускних пунктах з метою дискредитації України. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України у Facebook.

Так, згідно з повідомленням, два теракту в Луганську 7 липня 2017 року були здійснені інженерно-саперної роти 2 АК Центру територіальних військ Південного У ЗС РФ під керівництвом співробітників ФСБ Росії. Метою терористичних актів було звинувачення уряду України та силових структур у невиконанні мінських угод і створення негативного іміджу України напередодні обговорення ситуації на Донбасі лідерами країн-учасниць "нормандської четвірки" в Гамбурзі.

"З цією ж метою російські спецслужби планують здійснити низку терористичних актів у районах розташування контрольних пунктів в'їзду/виїзду з окупованих територій Донецької та Луганської областей", - повідомляє розвідка.

Обстановка на тимчасово окупованих теріторіях Донецької і Луганської областей станом на 9 липня В російських окупацій...

Опубліковано Головне управління розвідки Міністерства оборони України 9 липня 2017 р.

Нагадаємо, раніше українська сторона в Спільному центрі з контролю і координації (СЦКК) повідомляла, вибухи в окупованому Луганську, які відбулися 7 липня 2017 року, можуть бути початком серії терактів проти мирного населення.