ua en ru

На Донбасі бойовики жорстоко побили місцевих жителів в барі, один чоловік помер, - розвідка

На Донбасі бойовики жорстоко побили місцевих жителів в барі, один чоловік помер, - розвідка Фото: бойовики на Донеччині жорстоко побили місцевих жителів у барі

Більше десяти осіб травмовано

На Донбасі бойовики в стані алкогольного сп'яніння жорстоко побили мирних жителів в нічному розважальному закладі у населеному пункті Крещатицкое, один чоловік помер, більше десяти осіб травмовано. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України Facebook.

"Військовослужбовці інженерного підрозділу 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) 1 АК в стані алкогольного сп'яніння жорстоко побили цивільних осіб в нічному розважальному закладі населеного пункту Крещатицкое (Новоазовський район). Травмовано більше десяти цивільних, один з яких помер від отриманих травм у лікарні", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що після цього місцеві жителі, обурені діями російських військовослужбовців, зібралися на стихійний мітинг з вимогою неупередженого розслідування і покарання винних.

"Силами спеціального підрозділу МВС ДНР, із залученням підрозділу окремого комендантської полку 1 АК, мітинг було локалізовано. Найбільш активних учасників взяли під варту. Рішенням командувача 1 АК 9 окремий штурмовий мотострілецький полк морської піхоти переведені в стан повної бойової готовності, проводиться розслідування інциденту", - повідомляє розвідка.

Обстановка на тимчасово окупованих теріторіях Донецької та Луганської областей станом на 10 квітня У з'єднання об'єднаннях і част...

Опубліковано Головне управління розвідки Міністерства оборони України 10 квітня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що минулого тижня в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі загинуло 6 мирних жителів.