ua en ru

Бойовики на Донбасі здійснили 32 обстріли по позиціях ЗСУ, 1 військовий загинув, 1 поранений

Бойовики на Донбасі здійснили 32 обстріли по позиціях ЗСУ, 1 військовий загинув, 1 поранений Фото: військові ЗСУ на Донбасі

В окремих випадках українські командири приймали рішення про відкриття вогню у відповідь

З початку доби бойовики на Донбасі здійснили 32 обстріли позицій сил антитерористической операції, 1 військовий Збройних сил загинув, 1 отримав поранення. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО в Facebook.

Відзначають, що ситуація в районі проведення АТО залишається напруженою, але контрольованою Збройними Силами України. В окремих випадках командири приймали рішення про відкриття вогню у відповідь.

Повідомляється, що на Донецькому напрямку ворог застосовував міномети калібру 120-мм та 82-мм, БМП, гранатомети різних систем та стрілецьку зброю по позиціях ЗСУ поруч Верхньоторецького. З мінометів калібру 82-мм, протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї ворог обстрілював опорні пункти поблизу Авдіївки.

На Приморському напрямку, з танку, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї противник стріляв по опорних пунктах поблизу Водяного. 120-міліметрові міномети та протитанкові гранатомети ворог застосовував по захисниках Павлополя, а з мінометів калібру 120-мм гатив по оборонцях Широкиного та Лебединського. Зі стрілецької зброї бив по захисниках Гранітного та Гнутового.

"На Луганському напрямку, з мінометів калібру 82-мм та великокаліберних кулеметів підрозділи російсько-окупаційних військ вели вогонь по позиціях поблизу Новотошківки. Протитанкові ракетні комплекси та автоматичні гранатомети ворог застосовував по опорних пунктах неподалік Кримського", - відзначають в повідомленні.

Зведення прес-центру штабу АТО станом на 18.00 9 травня 2017 року Ситуація в районі проведення АТО залишається напружено...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 9 травня 2017 р.

Нагадаємо, бойовики обстріляли позиції ЗСУ біля Луганського, загинув військовий.