ua en ru

Бойовики на Донбасі обстріляли вантажівку ЗСУ, загинув військовий

Бойовики на Донбасі обстріляли вантажівку ЗСУ, загинув військовий Фото: бойовики в черговий раз порушили режим припинення вогню (mil.gov.ua)

Бойові поранення та травмування отримали ще 5 військових

Незаконні збройні формування РФ на Донбасі вкотре обстріляли українських захисників. Внаслідок атаки загинув один військовий, п’ятеро отримали поранення.

Про це повідомили у прес-центрі операції Об’єднаних сил у Facebook.

Бойовики вели вогонь, зокрема, з великокаліберних мінометів.

"Сьогодні, 21 травня, на Луганщині, внаслідок влучання міни 120 калібру в вантажний автомобіль загинув мужній український захисник. Також один військовослужбовець отримав поранення та ще четверо - бойові травмування", - йдеться у повідомленні.

Поранених військових доставили до лікувального закладу, бійцям надали належну медичну допомогу.

"Командування об'єднаних сил висловлює щирі співчуття рідним та близьким загиблого військовослужбовця й наголошує, що такі злочинні дії окупантів не залишаться безкарними. Для придушення вогню противника підрозділи Об’єднаних сил застосували наявне озброєння. Втрати загарбників уточняються", - додали в ООС.

Нагадаємо, протягом минулої доби бойовики на Донбасі 18 разів обстрілювали українських військових. Поранення отримали двоє бійців ООС.

Також повідомлялося, що поблизу селища Трьохізбенка Луганської області ввечері 20 травня загинув командир батальйону "Луганськ-1", полковник поліції Сергій Губанов. Він і ще троє бійців батальйону патрульної служби поліції особливого призначення "Луганськ-1" отримали осколкові поранення внаслідок атаки НЗФ.