ua en ru

Бойовики на Донбасі напали на машину з грошовим забезпеченням, є жертви, - розвідка

Бойовики на Донбасі напали на машину з грошовим забезпеченням, є жертви, - розвідка Фото: бойовики на Донбасі (twitter.com/dubovoyslavyans)

Бойовики викрали грошові кошти та вбили водія і касира

Бойовики на Донбасі напали на броньовану машину, в якій було місячне грошове забезпечення підрозділів, які знаходяться на передових позиціях. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України у Facebook.

"Під час ротаційних заходів підрозділів 6 окремого мотострілецького полку (Кадіївка) 2 АК скоєно збройний напад на бойову броньовану машину, в якій транспортувалося місячне грошове забезпечення підрозділів полку, що знаходяться на передових позиціях. Для вчинення злочину використовувалась інша бойова броньована машина з прихованими розпізнавальними знаками. В результаті нападу засоби були викрадені, а водій і касир вбиті", - йдеться в повідомленні.

Обстановка на тимчасово окупованих теріторіях Донецької і Луганської областей станом на 5 липня Російським окупаційним...

Опубліковано Головне управління розвідки Міністерства оборони України 5 липня 2017 р.

Нагадаємо, 3 липня повідомлялося, що командування ДНР/ЛНР присвоює грошове утримання загиблих бойовиків. Командування проросійських бойовиків на Донбасі приховує їх реальну чисельність з метою особистого збагачення.