ua en ru

Бойовики 33 рази обстріляли позиції сил АТО, - штаб

Бойовики 33 рази обстріляли позиції сил АТО, - штаб Фото: бойовики продовжують обстріли в зоні АТО

Терористи застосовували заборонене Мінськими угодами озброєння

Протягом сьогоднішнього дня бойовики 33 рази обстріляли позиції українських військових. Про це повідомляє прес-центр штабу антитерористичної операції.


Так, на Донецькому напрямку бойовики застосували заборонені Мінськом артилерійські установки, випустивши близько 35 снарядів калібру 122 мм по Новгородському. З 120-мм мінометів противник стріляв по позиціях в Верхньоторецькому і Пісках. Авдіївка, Луганське та Піски потрапили під обстріл з гранатометів різних систем, мінометів калібру 82 мм, великокаліберних кулеметів. У Майорску збройні провокації тривали з застосуванням гранатометів і стрілецької зброї, а в Луганському противник задіяв БМП.

На Маріупольському напрямку бойовики стріляли з важкої артилерії: по укріпленням в Карасногорівці противник випустив понад 50 снарядів калібру 122 мм, 82 мм мінометів, гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї противник вів вогонь по Широкіно. В Красногорівці окупанти відкривали мінометний вогонь, а в Мар'їнці застосували гранатомети і стрілецьку зброю.

Нагадаємо, в зоні проведення АТО на Донбасі за минулу добу, 29 серпня 2016 року, в результаті бойових дій загинув один український військовослужбовець, ще 11 військовослужбовців отримали поранення.