ua en ru

Боєць АТО розстріляв подружжя із Щастя, - Москаль

Боєць АТО розстріляв подружжя із Щастя, - Москаль Фото: Геннадій Москаль

Не всі їдуть на Донбас захищати Україну

Боєць одного з добровольчих батальйонів розстріляв подружжя із міста Щастя Луганської області через автомобіль. Про це повідомив керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Геннадій Москаль у Facebook.

"І хотіли б, щоб українці знали: не всі їдуть на Донбас захищати Україну. Я постійно вимушений їздити і вибачатися перед родичами загиблих і покалічених через скоєні злочини. Хочу поїхати в місто Щастя і вибачитися перед батьками розстріляної молодої пари 1974 р. народження, чоловіка і жінки, які з Щастя виїхали на автомашині Volkswagen Caddy і додому не повернулися, пропали. На днях їх знайшли розстріляними в лісі неподалік Щастя. Автомобіль викрали і, почепивши номера з назвою АТО, на ньому роз'їжджав мешканець м. Яворів Львівської області Єльнес Роман Романович 1973 року народження, який саме через машину і розстріляв подружжя. У місті Яворів усі думають, що він виїхав воювати, захищати Україну. А він скоїв злочин ще в серпні та навіть після вбивства записався в один із добровольчих батальйонів, але швидко звідти втік", - йдеться в повідомленні.

Метушня навколо батальйону «Торнадо», яка розгорнулася в Україні, показала, що громадяни України не поінформовані про ді...

Posted by Hennadii Moskal on 19 Июнь 2015 г.

Зазначається, що чоловіка будуть судити. Москаль також зазначив, що це не одиничний випадок: "їх цілі роти, а то й батальйони".

Нагадаємо, полтавського міліціонера судитимуть за вбивство людини на блокпосту.