ua en ru

На блокпосту в ДНР бойовик застрелив місцевого жителя

На блокпосту в ДНР бойовик застрелив місцевого жителя Фото (UkropNews): блокпост ДНР

За наявними даними, вбивство цивільної людини сталося 15 жовтня

На блокпосту самопроголошеної "Донецької народної республіки" в районі смт Олександрівка Мар'їнського району Донецької області "військовослужбовець" ДНР застрелив місцевого жителя, який намагався виїхати з тимчасово окупованої території. Про це повідомляє "Оборона Маріуполя" у Facebook.

Як зазначається, вбивство цивільної людини було скоєно 15 жовтня.

Зі слів очевидців, озброєний представник ДНР перебував у стані сп'яніння і невмотивовано вистрілив у беззбройного чоловіка.

За даними "Оборони Маріуполя", керівництво ДНР дало вказівку про те, щоб ця надзвичайна пригода ретельно приховувалася від ЗМІ.

"Враховуючи, що є свідки вбивства із числа звичайних громадян, бойовикам дано вказівку використовувати "офіційну версію", що причиною використання зброї "військовослужбовцем ДНР" став напад на нього цивільної особи", - йдеться в повідомленні.

Представители «ДНР» застрелили гражданского человека15.10.15 на блок-посту «ДНР», расположенном в районе п.г.т. Алекса...

Posted by Оборона Мариуполя on 22 жовтня 2015 р.

Зазначимо, що інформацію про цей злочин сьогодні опублікувала група "Інформаційний спротив".

"За вказівкою вищого керівництва ДНР, дану подію заборонено висвітлювати у ЗМІ. Згідно з офіційною версією терористів, причиною застосування зброї з боку бойовика став "напад цивільної особи" на нього", - йдеться в повідомленні.

Оперативные данные группы ИС (социально-политическая обстановка в оккупированных районах Донбасса на 22.10.2015)Гражда...

Posted by Dmitry Tymchuk on 22 жовтня 2015 р.

Як повідомлялося в середині вересня, на території ДНР розпочалися публічні страти бойовиків.