ua en ru

Блокада Донбасу: в Бахмуті на блокпості нардеп побив поліцейського

Блокада Донбасу: в Бахмуті на блокпості нардеп побив поліцейського Фото: Бахмут

Із забоєм грудної клітини правоохоронець госпіталізований до місцевої лікарні

Один із народних депутатів, який бере участь у блокаді залізничного переїзду в Бахмуті на Донбасі, побив співробітника поліції, коли той намагався перевірити його автомобіль. Про це повідомляє прес-служба поліції Донецької області.

Зазначено, що співробітник Бахмутського відділу поліції звернувся до місцевої лікарні із забоєм грудної клітини та був госпіталізований, а травму він отримав на блокпості у Бахмуті під час виконання службових обов’язків, коли група людей намагалася перешкодити перевірці їхнього автомобілю.

"4 лютого на блокпості був зупинений автомобіль із 8 громадянами у військовій формі, в одного з яких виявлено карабін СКС. Зі слів працівника поліції, присутній на місці один із народних депутатів України, які беруть участь у блокаді залізничного переїзду у Бахмуті, почав конфліктувати та перешкоджати здійсненню перевірки. Він надав вказівку водію покинути територію блокпосту та вдарив співробітника поліції в область тулубу", - йдеться в повідомленні.

Також, за даними відомства, в ході конфлікту "депутат висловлювався нецензурною лайкою, висловлював погрози фізичної розправи у бік поліцейських, які виконували свої обов’язки, та виказував наміри відібрати у них зброю, у разі здійснення перевірок вказаного автомобілю на інших блокпостах".

Вказаний факт зареєстровано до Єдиного журналу обліку заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події, триває перевірка.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що ветерани АТО та низка народних депутатів заблокували залізничне сполучення з окупованою територією Донбасу.