ua en ru

Бірюков підтвердив загибель морпіха в Широкіному

Бірюков підтвердив загибель морпіха в Широкіному Фото: Широкіно

Проте втрати значаться як "небойові"

Радник Президента України Юрій Бірюков підтвердив загибель одного морського піхотинця в районі Широкіне. Про це він написав у Facebook.

"Втрати у морпіхів підтверджені: 1 загиблий і 1 поранений, на жаль. Але що дивно - дотепер немає чіткого пояснення обставин. Поки що вони значаться в "небойові", - написав він.

Крім того, за його словами, вчора вночі у бойовиків була тотальна бойова тривога і мобілізація за секторами Б і М під приводом, що нібито українські військові підуть в атаку.

"Сьогодні о 5 ранку вони прийняли рішення наносити попереджувальні артилерійські удари. Що вони і роблять, в загальному. Працює 2-3 САУ 122 і 2 152", - додав він.

Також дві-три дрібні ДРГ намагаються широким фронтом стріляти з кулеметів і АГС.

Ситуация по Мариуполю-Широкино, ибо уже кошмар-что-пишут. Информацию собрал по крупицам, перепроверил в: штабе сектора ...

Posted by Юрий Бирюков on 9 августа 2015 г.

Нагадаємо, раніше народний депутат, член фракції Радикальної партії Ігор Мосійчук повідомив, що в Широкіно Донецької області йде повномасштабний бій.

Крім того, журналіст Олександр Рудоманов написав у Facebook, що в результаті сьогоднішнього бою в Широкіно Донецькій області загинув один морський піхотинець, ще один отримав поранення.