ua en ru

Берлусконі на суді відкинув звинувачення в проведенні сексуальних вечірок у себе на віллі

Колишній прем'єр-міністр Італії Сільвіо Берлусконі відкинув звинувачення в проведенні сексуальних вечірок на своїй віллі. Про це він заявив на засіданні міланського суду, в ході якого розглядалася справа за обвинуваченням екс-глави уряду в незаконному користуванні послугами неповнолітньої повії, передає Reuters.

За словами 76-річного екс-прем'єра, вечірки проходили строго в рамках пристойності. "Все відбувалося на очах у моїх підлеглих, навіть мої діти іноді заходили привітатися", - підкреслив Берлусконі. Він також назвав підозри на його адресу політично заангажованими і звинуватив суд в упередженості. "Я читав, що суд вже вирішив визнати мене винним, але не хочу в це вірити", - заявив екс-прем'єр.

Нагадаємо, Берлусконі звинувачується в незаконному користуванні послугами неповнолітньої марокканської повії по імені Рубі, яка нелегально перебуває на території Італії, і причетності до її незаконного звільнення з поліції на початку 2010 р. Дівчину заарештували за підозрою в крадіжці 3 тис. євро, проте пізніше відпустили після особистого втручання глави уряду. У разі визнання прем'єра винним йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

Читайте також: Сильвіо Берлусконі може отримати чотири роки в'язниці