ua en ru

У Білорусі затримали двох росіян зі зброєю та українським прапором

У Білорусі затримали двох росіян зі зброєю та українським прапором Фото: у Білорусі затримали двох росіян зі зброєю та українським прапором

Затриманих для розгляду доставили в Могилевський РВВС

У Білорусі недалеко від села Жуково Могильовського району затримали двох росіян зі зброєю та українським прапором. Про це повідомляє БЕЛТА.

"У машині виявили два пневматичних пістолета, два сигнально-шумових пістолета, дві носимі радіостанції, електричний ліхтар з електрошокером, п'ять полімерних ємностей з металевими елементами калібру 4,5 мм для пневматичної зброї, газовий балон для газової зброї, 12 патронів калібру 5,6 мм до сигнально-шумової зброї, прогумовану металеву палицю з шипами, а також жилет ДПС, жезл, куртку з розпізнавальними знаками "МНС Росії", три шапочки з прорізами для очей, два комплекти захисного екіпірування мотоцикліста і прапор України", - йдеться в повідомленні

Як повідомляється, росіяни прямували з Брянська в Брест "на екскурсію". Обидва затриманих були жителями Брянська 1992 року народження, разом вони також працювали на заводі "Кремній Ел".

У Білорусі затримали двох росіян зі зброєю та українським прапором

Фото: затримані в Білорусі

Нагадаємо, раніше президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що не допустить в країні розвитку українського варіанту. За словами Лукашенко, в Білорусі хто хоче дестабілізувати обстановку.