ua en ru

У Балтіморі в результаті перестрілки вбито 3 людини

У Балтіморі в результаті перестрілки вбито 3 людини Фото: Університет Меріленда в Балтіморі

Убито двоє чоловіків і одна жінка

В результаті нападу невідомих в Університеті Меріленда в Балтіморі, США три людини загинули, один отримав поранення. Про це повідомляє ВВС з посиланням на місцеві ЗМІ, які повідомили, що вбиті двоє чоловіків і одна жінка.

Як зазначається, подробиці інциденту поки невідомі, але уточнюється, що схожий випадок зі стріляниною стався тут п'ять днів тому. Тоді в цьому кварталі невідомі відкрили стрілянину по машині, поранивши пасажира.

"Цього року в Балтіморі відбулися масові акції протесту, викликані гибеллю афроамериканця Фредді Грея. Грей отримав серйозні травми шиї при затриманні поліцією і в результаті отриманих травм помер у лікарні. Пізніше з'ясувалося, що поліцейські зламали йому шию. У день смерті Грея в Балтіморі почалися акції протесту, які не припинялися кілька тижнів і переросли в зіткнення з поліцією, погроми і підпали. У штат для наведення порядку була введена національна гвардія", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Балтіморі шістьом поліцейським пред'являть звинувачення у вбивстві афроамериканця.