ua en ru

У Бахмуті на автовокзалі затримали чоловіка з гранатою

У Бахмуті на автовокзалі затримали чоловіка з гранатою Фото: поліція (РБК-Україна)

Поліція зупинила чоловіка за куріння в недозволеному місці та виявила у нього гранату

У Бахмуті Донецької області на автовокзалі затримали чоловіка, який намагався провезти гранату. Про це йдеться в повідомленні поліції Донецької області у Facebook.

Повідомляється, що поліцейські на автовокзалі зупинили жителя Херсонської області за куріння в забороненому місці. При складанні протоколу чоловік почав виявляти занепокоєння, і в ході огляду його речей виявили заховану гранату РГД-5. Боєприпас вилучено та направлено на експертизу.

"За даним фактом відкрито кримінальне провадження за незаконне зберігання боєприпасів (ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України). Максимальне покарання, передбачене санкцією зазначеної статті - до 7 років позбавлення волі", - йдеться в повідомленні.

На вокзалі Бахмута поліцейські затримали чоловіка, який намагався вивезти на мирну територію бойову гранату Пасажири мі...

Опубліковано Головне Управління Національної поліції в Донецькій області 26 вересня 2017 р.

Нагадаємо, раніше в Києві поліція вилучила у чоловіка гранату. Правоохоронці встановлюють походження і призначення вилучених боєприпасів. Чоловік заявив, що частину боєприпасів знайшов у Рівненській області, інші - замовив через Інтернет.