ua en ru

Б.Колесников: ВР ухвалить закон про нульову ставку податку на прибуток для всіх готелів, побудованих в Україні в найближчі 10 років.

Верховна Рада України в найближчі 2 тижні повинна ухвалити закон про нульову ставку податку на прибуток для всіх готелів, які будуть побудовані в Україні в найближчі 10 років. Про це заявив сьогодні віце-прем'єр-міністр з питаннь Євро-2012 Борис Колесников після ознайомлення з ходом реконструкції столичного стадіону, передає кореспондент РБК-Україна.

Б.Колесников повідомив, що відповідний закон підготовлений і в найближчі 2 тижні буде переданий до парламенту. "Ми також плануємо зібрати в другій половині квітня світові мережі готелів, оголосити їм про нашу нульову ставку і за "круглим столом" запитати, що ще необхідно світовому туристичному бізнесу, щоб прийти до України", - сказав він.
Б.Колесников також повідомив, що Міністерство у справах сім'ї, молоді і спорту 24 березня отримає в своє розпорядження туристичну частину Міністерства культури.
Щодо інвестицій в аеропорти, Б.Колесников відзначив, якщо "в аеропорт "Бориспіль" ми могли б ще залучити інвесторів для будівництва, то в регіони вони ніколи не прийдуть, тому що окупність проекту переходить за 20 років. "Тому ми зараз скорочуємо всі можливі витрати, щоб знайти кошти за 2 роки побудувати три аеропорти, а саме в Львові, Донецьку і Харкові", - сказав він.