ua en ru

Б.Колесніков: Штаб В.Януковича переміг у судах судах за 24 скаргами від штабу Ю.Тимошенко.

Виборчий штаб лідера Партії регіонів Віктора Януковича одержав перемоги в судах за 24 скаргами від виборчого штабу прем'єр-міністра України Юлії Тимошенко. Про це сьогодні, 11 лютого, на прес-конференції повідомив заступник голови Партії регіонів Борис Колесніков, передає кореспондент РБК-Україна. За його словами, всього подано 60 таких заяв. "36 скарг знаходяться у стадії розгляду, а 24 вже розглянуті, визнані неспроможними і відхилені", - сказав він.

Б.Колесніков додав, що штаб В.Януковича не вимагатиме перерахунку голосів на заході України. "У нас немає підстав не довіряти підрахунку голосів ні у Львівській, ні у Тернопільській, ні в Івано-Франківській областях. Тому нічого перераховувати ми не будемо", - сказав він.
Нагадаємо, за результатами обробки Центральною виборчою комісією (ЦВК) 100% електронних протоколів дільничних виборчих комісій, лідер Партії регіонів Віктор Янукович набрав у другому турі президентських виборів 48,95% голосів виборців (12 млн 481 тис. 268 голосів), прем'єр-міністр Юлія Тимошенко - 45,47% (11 млн 593 тис. 340 голосів). Не підтримали жодного кандидата 4,36% виборців (1 млн 113 тис. 51 голос).