ua en ru

Б.Колесніков: ПР виграла 87 позовів, поданих БЮТ з приводу порушень в ході виборів Президента.

Партія регіонів виграла 87 позовів, поданих БЮТ з приводу порушень в ході 2 туру виборів Президента України. Про це на прес-конференції заявив заступник голови Партії регіонів Борис Колесніков, передає кореспондент РБК-Україна. "Розглянуто 87 позовів в судах, за всіма БЮТ програв", - підкреслив він.

Він додав, що ПР нічого невідомо про окремих спостерігачів ОБСЄ, які можуть обнародувати інформацію про можливі порушення в ході виборів.
Нагадаємо, 13 лютого прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко в телезверненні заявила, що є спостерігачі від ОБСЄ, які готові в судах продемонструвати відеоматеріали по фальсифікаціях виборів.
Також, Б.Колесніков зазначив, що ПР проголосує за закон з підвищення соціальних виплат. Б.Колесніков нагадав, що ПР підтримала в першому читанні даний законопроект. В цей же час він підкреслив, що ПР буде готова підтримати цей закон, тільки після того, як всі поправки до нього будуть враховані.
Коментуючи інформацію про те, що нардеп від НУ-НС Оксана Білозір внесла на розгляд парламенту законопроект про перенесення місцевих виборів на осінь 2010 р., Б.Колесніков зазначив, що ПР вивчить цей законопроект і ухвалить рішення. "Ми доручили нашому колезі Тихонову провести консультації з Білозір, і потім ми ухвалимо рішення", - сказав він.