ua en ru

Азаров доручив у стислі терміни ліквідувати проблеми з підключенням опалення

Азаров доручив профільним міністерствам і відомствам в стислі терміни ліквідувати всі затримки з підключенням опалення. Про це він заявив на засіданні уряду, передає кореспондент РБК-Україна.

"Українські синоптики не помилилися у своїх прогнозах. Справжня осінь прийшла в Україну: дощі, вітер, загальне похолодання до заморозків вночі. МНС вже оголосило відразу декілька штормових попереджень в різних регіонах країни. Ряд міністерств і відомств вже звітували на наших засіданнях, підготовка до осінньо -зимового періоду вже майже завершена. Але я наголошую ще раз: ніяких "майже" у нас бути не повинно. Підготовку до холодів треба активізувати", - заявив він.

Прем'єр нагадав, що вже почалося підключення опалення лікарень, поліклінік, дитячих садків і шкіл: "Ще раз попереджаю - це ті об'єкти, які повинні отримати тепло вчасно і в повному обсязі. Не менш важливо - запуск систем централізованого та індивідуального опалення на інших об'єктах. На жаль, поодинокі випадки, коли при підключенні житлових будинків виявляється, що підготовка до опалювального сезону проходила формально, вже з'явилася".

Читайте також: "Київенерго" сьогодні почало підключати до опалення будинки в столиці