Автомобілі Індії: не всі хочуть дешеві авто

Дуже високі темпи розвитку і виробництва в наші дні показує індійська автопромисловість. Ринок реалізації автомашин в Індії дуже великий, до того ж економічний ефект посилений за рахунок постійного залучення іноземних інвестицій в навчання кваліфікованих кадрів і у виробництво.

Дуже високі темпи розвитку і виробництва в наші дні показує індійська автопромисловість. Ринок реалізації автомашин в Індії дуже великий, до того ж економічний ефект посилений за рахунок постійного залучення іноземних інвестицій в навчання кваліфікованих кадрів і у виробництво. В якості позитивного результату можна привести три конкретних автомобіля від індійських концернів.

DC Avanti

Не так давно на сайті індійського АвтоПорталу - www.autoportal.com з'явилася інформація про новий спортивному каре DC Avanti. На даному моменті цей спортивний автомобіль проходить тестові випробування парусність, швидкості і стійкості, а також ефективності технічної компонування. Avanti оснащується двигуном виробництва "Форд" - EcoBoost з потужністю в 240 "коней" і V - 2,0 літра, крутний момент якого передається механічною коробкою в шість передач. 5 секунд часу витрачається спортивним автомобілем для розгону до ста кілометрів, але гранична швидкість складає всього-то 185 кілометрів на годину.

Приблизно сто таких автомобілів планується до щорічного виробництва, яке буде налагоджено до березня 2015 року.

Стартова вартість буде починатися від 47 тисяч $.

Mahindra Verito Vibe

Автомобільна компанія в Індії Mahindra and Mahindra презентувала модифікацію Veritо з п'ятьма дверима, яка отримала нову назву - Vibe. Зовнішній вигляд машини нагадує найтиповіший хетчбек, але головний нюанс укладений в конструкції багажника. Кришка багажника відкривається знизу, а верхнє скло залишається недоторканим, тобто багажник представляє своєрідний вертикальний люк.

Седан даної марки на вид дуже схожий на трохи "модифікований" Logan (Renault). У своєму регіоні Mahindra and Mаhindra Verito Vibе коштує 10 тисяч доларів.

Tata Nano-EV

Дуже відомий і розрекламований автомобіль, що додає йому цінності - Tata Motors Ltd. був продемонстрований вперше в 2008 році, після цього був налагоджений його серійний випуск. Ця машина - перший з електричних автомобілів, який створювався для експортного продажу в Європі. Малі габарити автомобіля дозволяють здійснювати розгін до 105 кілометрів на годину на асинхронному двигуні.

Більш докладно довідатися про новинки індійського автопрому можна на сайті АвтоПорталу.