ua en ru

Авто керівництва поліції Одеської області збило жінку на переході

Авто керівництва поліції Одеської області збило жінку на переході Фото: ДБР розслідує ДТП в Одеській області (Віталій Носач, РБК-Україна)

Службовий автомобіль виконуючого обов’язки заступника начальника поліції Одеської області на пішохідному переході збив жінку. Державне бюро розслідувань проводить розслідування.

Про це повідомляє РБК-Україна, посилаючись на прес-службу ДБР.

Це сталось 3 грудня 2021 року. В Одесі службовий автомобіль Нацполіції проїхав перехрестя на червоний сигнал світлофора та збив жінку на пішохідному переході.

"Водій про інцидент не повідомив та не дозволив лікарям госпіталізувати потерпілу з місця аварії, аргументувавши, що самостійно доправить жінку до лікарні", - йдеться у повідомленні.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху (ч. 1 ст. 286 КК України) відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Наразі встановлюються особи, причетні до злочину. Досудове розслідування триває.

Місцеве видання "Думська" пише, що службовим автомобілем Hyundai Sonata керував ніби-то інспектор управління патрульної поліції в Одеській області.

У салоні, крім нього, нібито був в.о. заступник начальника ГУНП, колишній начальник патрульної Олександр Гостищев та в.о. начальника однієї з управління ГУНП. Вони їхали до Чорноморська, де відбувалися сутички між активістами та поліцією.