ua en ru

В Австрії на концертному майданчику сталася стрілянина, три людини загинули, 11 поранені

В Австрії на концертному майданчику сталася стрілянина, три людини загинули, 11 поранені Фото: на місці події тривають слідчі дії

Стрілок наклав на себе руки до приїзду поліції

Три людини загинули і 11 отримали поранення в результаті стрілянини, влаштованої чоловіком на заході Австрії. Про це передає Agence France-Presse.

За інформацією агентства, чоловік, озброєний пістолетом, минулої ночі відкрив стрілянину на концертному майданчику в австрійському містечку Ненцинг на заході країни (федеральна земля Форарльберг).


Місцеві правоохоронні органи повідомили, що чоловік посварився на концертному майданчику з жінкою, потім дістав з припаркованого неподалік автомобіля зброю, повернувся і почав без розбору стріляти в оточуючих його людей. Стрілок наклав на себе руки до приїзду поліції.

На місці трагедії тривають слідчі дії. Причини, які призвели до перестрілці, правоохоронними органами поки не називаються.

Нагадаємо, 20 травня співробітники секретної служби США, однією з функцій якої є охорона перших осіб країни, відкрили стрілянину по чоловікові на контрольно-пропускному пункті біля Білого дому у Вашингтоні.