ua en ru

Авіакатастрофа на Кубі: померла одна з тих, хто вижив

Авіакатастрофа на Кубі: померла одна з тих, хто вижив Фото: авіакатастрофа на Кубі (twitter.com/4poderinfo)

Греттель Ландрове померла в гаванській лікарні імені Калікст Гарсії

Одна з тих, що вижили під час авіакатастрофи літака Boeing 737 на Кубі померла в лікарні. Про це повідомляє кубинське телебачення.

Так, 23-річна Греттель Ландрове померла в гаванській лікарні імені Калікст Гарсії. Число жертв авіакатастрофи зросло до 111 осіб.

Повідомляється, що Ландрове була уродженкою міста Ольгин, куди прямував літак, що розбився, але останнім часом жила в Гавані.

Зазначено, що стан інших виживших під час аварії літака залишається критичним. Вони також знаходяться в лікарні імені Калікст Гарсії та підключені до апаратів штучної вентиляції легенів.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що серед загиблих і постраждалих в результаті авіакатастрофи на Кубі громадян України не було.

Авіакатастрофа на Кубі відбулася 18 травня. Пасажирський літак впав на території між аеропортом Гавани та містом Сантьяго-де-Лас-Вегас у муніципалітеті Бойерос. За даними ЗМІ, всього на борту лайнера в момент події перебували 105 пасажирів і дев'ять членів екіпажу. Boeing належав мексиканської авіакомпанії Damojh. Американська корпорація Boeing заявила про готовність сприяти в розслідуванні авіакатастрофи на Кубі.