ua en ru

Під Авдіївкою внаслідок мінометного обстрілу загинув український військовий

Під Авдіївкою внаслідок мінометного обстрілу загинув український військовий Фото: АТО на Донбасі (mil.gov.ua)

Військовий загинув вчора біля Авдіївської промзони

Під Авдіївкою (Донецька область) вчора, 17 серпня 2017 року, внаслідок мінометного обстрілу загинув український військовий. Про це йдеться у повідомленні 72-а окремої механізованої Красноградсько-Київської бригади у Facebook.

"Вчора близько 23:00 від мінометного обстрілу загинув наш побратим, захисник Авдіївської промзони Сергій Ручка...Мінометний обстріл почався, як завжди, раптово. Сергій був на чергуванні, і саме в цей момент прилетіла міна", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, товариші по службі надали військовому першу допомогу та доставили у стабілізаційний центр, разом з тим, за словами хірурга, військовий помер ще в окопі.

#ВічнаПамять #ГероїНазавжди Вчора близько 23.00 від мінометного обстрілу загинув наш побратим, захисник Авдіївської пром...

Опубліковано 72 Гвардійська ОМБР 17 серпня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у зоні проведення антитерористичної операції (АТО) за минулу добу незаконні збройні формування 27 разів порушили перемир’я, двоє українських військових отримали поранення. Як і кілька днів поспіль, основна активність ворога фіксувалась у районі Авдіївської промзони, де з 18 години і до опівночі бойовики 5 разів били по наших позиціях з мінометів, гранатометів і стрілецької зброї.