ua en ru

Під Авдіївкою загинув український військовий

Під Авдіївкою загинув український військовий Фото: війна на Донбасі

По позиціях неподалік Авдіївки бойовики застосували міномети калібру 120-мм і 82-мм гранатомети і великокаліберні кулемети

В результаті обстрілу позицій однієї з механізованих бригад, особовий склад якої виконує бойові завдання на Донецькому напрямку неподалік Авдіївки, загинув військовослужбовець Збройних Сил України. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на своїй сторінці в Facebook.

Згідно з повідомленням, по позиціях неподалік Авдіївки бойовики застосували міномети калібру 120-мм і 82-мм гранатомети і великокаліберні кулемети.

Також повідомляється, що бойовики вели вогонь з боку населених пунктів Яковлівка і Ясинувата, які перебувають на тимчасово непідконтрольної території України.

По позиціях неподалік Авдіївки російсько-окупаційні війська застосували міномети калібру 120-мм та 82 мм, гранатомети та...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 2 травня 2017 р.

Як повідомлялося раніше, в зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі в результаті бойових дій 2 травня 2017 року поранення отримали четверо українських військових.

"Ситуація в районі проведення АТО залишається складною. Російсько-терористичні підрозділи не припиняють вогневі атаки по позиціях Збройних сил України. З початку доби ворог 28 раз обстріляв позиції українських захисників... чотири військовослужбовців Збройних сил України отримали поранення", - повідомили в штабі АТО.

Нагадаємо, за добу в зоні АТО поранені четверо військових.