ua en ru

Аваков: у Києві, Харкові, Дніпропетровську та Львові є загроза терактів і провокацій

Аваков: у Києві, Харкові, Дніпропетровську та Львові є загроза терактів і провокацій Фото: Арсен Аваков

Всі правоохоронні структури переведені на посилений режим роботи

Міністерство внутрішніх справ (МВС) і Служба безпеки України (СБУ) мають інформацію, що в Києві, Харкові, Дніпропетровську, Львові та низці інших міст готуються терористичні атаки і провокації з використанням вогнепальної бойової зброї і вибухових пристроїв. Про це у своєму Facebook повідомив глава МВС Арсен Аваков.

"Сьогодні, заслухавши доповіді оперативних служб МВС, з урахуванням інформації, наданої СБУ - я прийняв рішення відкрито звернутися до кожного з вас. За даними оперативних служб в найближчі кілька днів нам належить пережити кілька спроб антиукраїнських деструктивних сил дестабілізувати ситуацію в країні. МВС І СБУ володіє інформацією про підготовку терористичних атаках і провокації з використанням вогнепальної бойової зброї і вибухових пристроїв в Києві, Харкові, Дніпропетровську, Львові та низці інших міст країни", - повідомив Аваков.

У зв'язку з цим Аваков прийняв рішення перевести всі правоохоронні структури на посилений режим роботи.

Міністр також попросив громадян бути уважними у місцях проведення масових заходів і акцій і негайно інформувати правоохоронні органи про осіб, поведінка яких викликає підозру або про підозрілі предмети, зброю, кинутому багажі.

Шановні співвітчизники!Сьогодні, заслухавши доповіді оперативних служб МВС, з урахуванням інформації, наданої СБУ - я ...

Posted by Арсен Аваков on 15 ноября 2015 г.

Нагадаємо, охорону правопорядку під час проведення другого туру місцевих виборів в Україні будуть забезпечувати 31 тис. 600 правоохоронців.