ua en ru

Apple відкликає деякі моделі iMac по всьому світу через дефект жорстких дисків

Американська технологічна компанія Apple по всьому світу ініціювала програму безкоштовної заміни дефектних жорстких дисків на деяких моделях своїх комп'ютерів. Про це оворится в повідомленні технологічного гіганта, передає "Росія-24".

Компанія Apple встановила, що у деяких жорстких дисків Seagate об'ємом 1 ТБ, встановлених в системах iMac (21,5 дюйма і 27 дюймів), можуть бути відмови. Ці системи були в продажу з жовтня 2009 р. по липень 2011 р., йдеться в офіційному повідомленні.

В даний час технічна служба Apple намагається зв'язатися з власниками проблемних комп'ютерів за допомогою адресів електронних пошт, які ті вказали при реєстрації продукту. Заміна дефектних дисків проводиться в авторизованих сервісних центрах. Крім того, про можливу проблему iMac можна дізнатися на сайті Apple, ввівши серійний номер свого комп'ютера.

Нагадаємо, наприкінці вересня користувачі продукції Apple зіткнулися з ще однією проблемою при використанні своїх гаджетів, однак тоді справа була в помилці програмного забезпечення. Відразу після запуску продажів iPhone 5 користувачі заявили про некоректну роботу навігаційних карт.

Читайте також: Глава Apple вибачився перед покупцями за помилки в навігаційних картах iPhone 5