ua en ru

В Англії через отруєння екс-шпигуна Скрипаля постраждала 21 особа

В Англії через отруєння екс-шпигуна Скрипаля постраждала 21 особа Фото: Сергій Скрипаль (twitter.com-EchoMskRu)

Усі ці люди якоюсь мірою постраждали від дії нервово-паралітичних речовин

В Англії медична допомога в зв'язку з отруєнням колишнього російського шпигуна Сергія Скрипаля та його доньки знадобилася 21 особі. Про це 8 березня 2018 року повідомили представники поліції Великобританії службі новин телеканалу Sky News.

Зазначено, що всі ці люди якоюсь мірою постраждали від дії нервово-паралітичних речовин, застосованих під час замаху на екс-розвідника.

За інформацією поліції, нині в лікарні, крім Скрипаля та його доньки Юлії, перебуває також поліцейський Нік Бейлі.

Як повідомила міністр внутрішніх справ Великобританії Ембер Радд, стан постраждалих від замаху Скрипаля та 33-річної Юлії "дуже серйозний". Вони й досі непритомні, наголосила керівниця відомства.

За словами Радд, для замаху на колишнього російського шпигуна використали вкрай рідкісну нервово-паралітичну речовину. Утім, вона застерегла від передчасних висновків, оскільки досі немає підтвердженої інформації про виконавців нападу.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що глава МВС Великої Британії Ембер Радд назвала нахабним та зухвалим кроком напад на колишнього розвідника Сергія Скрипаля з використанням нервово-паралітичної речовини на території Британії.